Blackjack pro

Blackjack pro draagt een naam die al heel veel zegt over wat je ervan mag verwacht. De echte professionals in het spelen van dit kaartspel kunnen met deze spelregels laten zien wat ze nu eigenlijk precies waard zijn. De reden daarvoor is eigenlijk heel simpel. Wanneer je de basisvariant van het spel speelt, dan doe je dat met één hand tegelijk. Speel je de pro-vorm, dan mag duidelijk zijn dat één hand per ronde spelen natuurlijk niet genoeg is. In plaats daarvan speel je met tot wel drie handen tegelijkertijd. Dat brengt dus ook de nodige voordelen met zich mee.

Het belangrijkste voordeel van spelen met drie handen tegelijkertijd is dat alles een stuk sneller gaat. Wanneer je blackjack pro speelt, dan doe je in één ronde dus ook wat je normaal in drie rondes doet. Die aantrekkingskracht is voor veel van de professionals zo groot, dat zij altijd op zoek gaan naar deze mogelijkheid. Juist ook omdat je verder heel gemakkelijk kunt overstappen naar pro wanneer je normaal gesproken de normale standaard spelvorm speelt. Dat komt omdat er verder wel heel veel overeenkomsten zijn. Het is dus ook goed om dat in het hoofd te houden wanneer je aan de slag gaat.

De basis van Blackjack pro kennen

Het is goed om de basis van blackjack pro te kennen. Zo wordt er met 4 decks kaarten gespeeld. Dit zijn de volledige decks minus de jokers, 52 kaarten per deck dus. Met die decks ga je direct met drie handen spelen. Die komen dus niet voort uit het feit dat je eerst met één hand begon en van daaruit bent gaan splitsen. Het splitsen begint pas nadat je de eerste drie handen als basis hebt. Het voordeel van drie handen en vier decks kaarten is dat je nagenoeg evenveel inzicht blijft houden als normaal.

Wat wel goed is om te weten, is dat je wel nog terug kan wanneer het spel eenmaal begonnen is. Je krijg je drie handen gedeeld en neemt daarna een beslissing. Dit is een groot voordeel van blackjack pro. Speel je alle drie de handen? Dan zet je dus ook direct drie keer in. Speel je maar één hand? Dan zet je alleen in op de hand die je wilt spelen. Zo heb je dus nog wel grip op de kansen die je voor jezelf hebt. Bedenk je wel dat je ook met 1 hand wel gewoon met de 4 decks te maken hebt.

Veel regels blijven gelijk

De andere regels blijven verder nagenoeg gelijk aan wat je kent van andere vormen van blackjack. Ook bij pro kan je dus gewoon op zoek gaan naar het behalen van 21 punten of in ieder geval meer dan de dealer. Daarnaast hebben de kaarten dezelfde waarde. Ook heb je gewoon dezelfde wapens om te gaan voor de kansen bij de dealer. Het is dus heel goed mogelijk om je slag te slaan met de bekende strategieën voor blackjack. Je kunt dit zelfs drie keer tegelijk doen in deze variant van het casinospel.

Het is dermate simpel dat het zowel online als offline goed te spelen is. Wanneer je namelijk logisch kijkt, dan is het niet veel meer dan drie spellen blackjack die in pro tegelijkertijd worden gespeeld. Het is ook leuk om dus op die manier eens de uitdaging aan te gaan. Ben je vlug genoeg in het denken om te weten wat je moet doen bij iedere hand en kan je zo drie keer de bank verslaan? Het is aantrekkelijk om jezelf eens op die wijze uit te dagen en te zien wat jij nu eigenlijk geleerd hebt van het vele spelen van het spel.