Crazy blackjack

De naam crazy blackjack doet je misschien vermoeden dat je met een hele rare vorm van het casinospel te maken hebt waarin van alles kan gebeuren. Tot op bepaalde hoogte is dit ook zo, maar alleen wanneer je geen kennis hebt van hoe blackjack eigenlijk gespeeld wordt. Wanneer je dit wel hebt, dan zal je zien dat het alleen maar een meer uitgebreide vorm ervan is. Door meer verschillende zaken te laten lopen, is het dan ook zo dat er dus meer uit te halen is. Het is voor de gevorderde speler juist dat element wat het leuker maakt om het te spelen.

De andere zaken die bij crazy blackjack komen kijken worden de sidebets genoemd. Dit zijn de extra weddenschappen die je kunt afsluiten naast het bereiken van 21. Je kent dit misschien wel uit een aantal andere sets spelregels waar de sidebet ook een rol in speelt. Het verschil is echter dat niet één sidebet, maar tot wel drie sidbets een rol spelen in het verloop van een ronde. Een geoefende speler kan dus uit dezelfde hand meerdere keren een winnende weddenschap halen. Daarom zijn gevorderde spelers enthousiast over deze crazy vorm van het spel dat ze al zo lang spelen.

Een blik op de verschillende sidebets

Omdat deze extra weddenschappen zo’n grote rol in crazy blackjack, is het goed om er eens naar te kijken. De bekendste sidebet is natuurlijk de safe hand. In het Nederlands ken je deze ook wel als de veilige hand. Wanneer je een bepaald idee over de hoogte van de waarde van de kaarten hebt en je denkt dat er geen aas bij zit, dan kan je deze inzet doen. Het is echter ook zo dat je op andere manieren een extra inzet kan doen om aan net wat meer winst te komen in dit spel.

Zo is er bijvoorbeeld ook de hoogste hand. Deze sidebet doe je op het moment dat je hebt gesplitst en je dus met meerdere handen begint te spelen. Je kunt in Crazy blackjack meerdere handen spelen, dus je hebt dan genoeg mogelijkheden. Zoals de naam van de sidebet doet vermoeden, is het inzetten van deze weddenschap ingericht op de hoogste hand die je hebt. Heb je daar een idee over? Dan kan het er zomaar voor zorgen dat je al snel wat extra geld uit een ronde spelen kunt gaan halen. De rol van winst is altijd groot in blackjack.

Alles op alles met drie keer 7

Wil je heel klein inzetten en heel groot winnen? Dan is de laatste sidebet de belangrijkste. Die kan je namelijk al vanaf 1 euro doen. Je zet dan in op het verschijnen van twee zevens in een hand. Wanneer dit het geval is, kan je nog een keer inzetten dat ook de derde zeven eraan komt. Wanneer het lukt, dan kan je daar prijzen van duizenden euro’s mee winnen. Verschillende zevens levert je bijvoorbeeld al €1500,- op. Drie keer schoppen zeven levert je zelfs een jackpot van €30.000,- op als je dit weet te pakken.

Het is wel belangrijk om niet te vergeten dat je uiteindelijk met crazy blackjack ook wel gewoon de basisspelregels in ere moet houden. Je doel is dus niet perse om drie keer 7 te scoren. Je doel is om 21 te halen, het liefst via blackjack. Op die manier kan je er namelijk zeker van zijn dat je het spel wint van de dealer. Dat je dan ook nog allerlei sidebets kunt pakken is vooral leuk omdat je op die wijze het spel van iets meer spanning kan voorzien. Dat zijn zaken die van belang zijn wanneer je al wat langer speelt.