High streak blackjack

Een gewone vorm van blackjack met een kleine twist. Zo zou je high streak blackjack het best kunnen omschrijven. Dat komt omdat het spel de normale set spelregels volgt wanneer het om het verloop van het spel gaat. Je doel blijft dus om blackjack of 21 te behalen. En als dat niet lukt wil je in ieder geval zorgen dat je meer punten haalt dan je dealer. Zolang je dan maar onder 21 blijft. Lukt dit je? Dan is dat de manier waarop je de dealer kan verslaan en spellen kan winnen. Dit is ook belangrijk voor dit spel.

De sleutel zit hem namelijk in de mate waarin je kan zorgen dat je keer op keer blijft winnen. High streak blackjack draait namelijk ook om de zogenaamde streak. Dit is het aantal keren dat je achter elkaar weet te winnen. Lukt dit je meerdere keren achter elkaar, dan kan je daar een zogenaamde sidbet op inzetten. Wanneer je 5 keer achter elkaar wint, dan kan je dus 10 tegen 1 je inzet winnen. Dit is echter dus wel pas na een flink aantal handen. Het gaat er immers om dat je 5 rondes wint. Dat betekent 24 keer op rij de winnaar zijn.

Enkele afwijkingen in de spelregels kennen

Zoals je natuurlijk wel weet is het altijd zo dat een specifieke vorm van blackjack ook een aantal specifieke regels kent. Wanneer het gaat om high streak blackjack, dan is een specifieke regel bijvoorbeeld dat je met 2 pakken kaarten moet spelen, dus niet met 1 of met 6 zoals in andere vormen van het blackjackspel. Er zijn ook enkele regels in het spel zelf die redelijk specifiek zijn voor deze variant. Dat heeft bijvoorbeeld met handelingen op bepaalde punten in het spel te maken. Daar heb je dus wel kennis voor nodig.

Een voorbeeld is de manier waarop de dealer met de 17 moet omgaan. Of het nu een harde of een zachte 17 betreft, de dealer moet altijd passen in High Streak Blackjack. Ook is het niet mogelijk voor de dealer om de blinde kaart te spieken. Zo kan de dealer dus niet zien of er een blackjack aan zit te komen. Dit kan flink verschil maken als er een spelverloop moet worden uitgedacht. Zeker ook omdat je als speler wel kansen hebt om je tactiek hierop in te richten. Dat is ook goed om te weten, want op die manier heb je kans.

Omgaan met de sidebet

Het is ook leuk om je te richten op de sidebet. Het is wel heel aantrekkelijk om te bekijken hoe lang je dit kunt volhouden. In de eerste plaats is het bijvoorbeeld zo dat je niet verplicht bent om de sidebet in te zetten, al is het wel een belangrijk deel van het spel. Wanneer je deze wel inzet, dan kan je van 1 op 1 naar 2 op 1 naar 5 op 1 tot uiteindelijk 10 op 1 gaan bij vijf goede rondes. Bij een gelijke hand wordt de sidebet niet verloren, maar begint de reeks wel opnieuw.

Wie al wat langer met blackjack aan de gang is, kan op deze manier dus zorgen dat er net wat meer pit in het spel komt. Door heel handig te zijn is er wat extra geld te winnen met de mogelijkheid om in te zetten op je vermogen om de dealer keer op keer te verslaan. Het vergt wel de nodige vaardigheid en ook wel wat geluk. Heb je dit echter aan je zijde, dan is de kans flink groot dat je zomaar heel snel heel veel ermee kan bereiken en veel winsten mee naar huis weet te nemen.