Premier Bonus Blackjack

De simpele vormen van het spel genieten de meest populariteit en Premier Bonus Blackjack is daar geen uitzondering op. Wanneer je graag op een gemakkelijke manier voor je kansen wilt gaan, dan kan dit weleens het spel zijn waar jij je op wilt toeleggen. Wat dan in ieder geval wel van belang is, is het kennen van de regels van het spel. Die zijn namelijk net even anders dan de regels zoals je die van de standaardvorm van blackjack kent. De volgende informatie gaat je daar in ieder geval bij op weg helpen. Zo kan je gemakkelijk aanschuiven.

In de eerste plaats is het goed om te weten dat Premier Bonus Blackjack met 2 decks van 52 kaarten wordt gespeeld. Daardoor is het maximaal mogelijk om 5 handen tegelijkertijd te spelen. Er zijn geen vormen van dit spel met 1 deck of met 3 of meer decks. Het is belangrijk om te weten dat vooral voor de dealer ook een aantal andere regels gelden dan je misschien gewend bent. Zo moet deze altijd een kaart vragen bij een aas en een 6, ook wel bekend als de zachte 17. Dit is slechts één van de voorbeelden.

Regels voor dealers en spelers kennen

Niet alleen de zachte 17 is belangrijk om te kennen. Ook het feit dat de dealer mag spieken bij een aas en een tien om zeker te zijn van blackjack is goed om te weten. De dealer heeft op die manier wel wat wapens in handen. Dat neemt niet weg dat je zelf als speler ook wel de nodige kanten op kunt. Zo kan je namelijk 4 van de maximaal 5 handen aan jouw kant krijgen. De dealer heeft dan immers de vijfde hand met de kaarten die daar al open liggen.

De manier om aan 4 handen te komen is door meerdere keren te splitsen. Dit mag bij Premier Bonus Blackjack net wat vaker dan bij andere varianten. Dat komt omdat je bijvoorbeeld ook mag splitsen na het verdubbelen. Waarbij verdubbelen op elk puntenaantal mag. Zo heb je net wat meer kansen om voor jezelf een goede uitgangspositie te creëren. Wel is er één kanttekening aan deze situatie. Azen mag je namelijk maar één keer splitsen. Daarna is het over. Dit is wel belangrijk om in het hoofd te houden wanneer je aan het spelen bent. Zo kan je nooit de fout in gaan als je middenin een spel zit.

Mogelijkheden voor sidebets zijn talrijk

Het goede aan spelen volgens de regels van Premier Bonus Blackjack is dat er heel veel ruimte is voor sidebets. Dit kan je natuurlijk allerlei leuke zaken opleveren. Daarom is dit ook zo geliefd. Het is wel belangrijk om te weten dat een sidebet niet verplicht is. Dat maakt het wat toegankelijker. Ook is het goed om te weten dat de bets gelden voor de eerste twee kaarten. Daar moet je dus wel rekening mee houden wanneer je aan de slag gaat met het spelen volgens de regels zoals die hier zijn opgesteld voor het spel.

Premier bonus is een vorm van blackjack die je gemakkelijk op heel veel plaatsen kunt spelen. Zo zijn een aantal van de grootste aanbieders in de wereld van het online gokken ermee begonnen om het in de casino’s aan te bieden. Wanneer je daar een account hebt, dan kan je zo inloggen bij een videospel dat gebaseerd is op deze game volgens deze regels. Het is dus ook leuk om op die manier te weten welke zaken er allemaal tot jouw mogelijkheden behoren. Dat is precies ook wat het zo aantrekkelijk maakt om er de nodige kennis van te hebben.