Martingale

Het gebruik van blackjack systemen is gericht op het zorgen voor de beste kansen en de hoogste winsten. Daarin is Martingale met afstand het systeem dat je het meeste succes zal brengen. Al is het wel van belang om het goed toe te passen. Dat gaat dan om meer dan simpelweg de stappen te volgen. Het is namelijk helemaal geen ingewikkeld systeem. Het gaat er juist om dat je ook je eigen inbreng en je eigen visie daarin meeneemt. Het voordeel is aan de andere kant dan wel dat je het heel gemakkelijk kunt begrijpen als je gaat spelen.

Uiteindelijk is Martingale maar op één ding gericht. Je bepaalt je inzet en wanneer je verliest verdubbel je die inzet. Dit betekent dus dat je wanneer je na één of meerdere keren verliezen ineens wel wint, je direct ook al het geld dat je in de vorige beurten verloor weer terug hebt. Met daarbij dan dus ook nog eens een leuke winst. Dit is wat het dan ook aantrekkelijk maakt. Vanwege de eenvoud kan het bij elke speler passen. Aan de andere kant brengt de eenvoud juist ook een gevaar mee voor de spelers die het gaan gebruiken in spellen.

De juiste inzet bepalen

Eigenlijk draait het bij het gebruik van het Martingale systeem maar om één ding. Je moet zorgen dat je op een goede manier begint. Vooral op het vlak van de inzet is dit van belang. Wanneer je niet te hoog begint, dan kan je het verdubbelen natuurlijk veel langer volhouden. Wanneer je wel hoog inzet, dan is het gevaar namelijk dat je door al je geld heen bent nog voor je weer begint te winnen. Dat komt omdat elk verlies je tweemaal zoveel gaat kosten zolang je nog bezig bent met het spelen van het spel.

Omdat één keer winnen ook voldoende is om alle voorgaande inzetten plus een leuke winst terug te winnen, is het ook gemakkelijk mogelijk om met kleine bedragen toch al succes te hebben. Het is namelijk ook zo dat winst iets heel anders van je vraagt. Dan ga je namelijk weer helemaal terug naar het begint, de hoogte van je allereerste inzet. Je begint dan helemaal opnieuw. Op dat moment heb je dus eigenlijk al een winst in je zak. Ook kan je ervoor kiezen om te stoppen op het moment dat je een keer de winst aan tafel zal pakken.

Het succes van het systeem

Het is goed om te weten dat het overgrote deel van de spelers die zich met blackjack systemen bezighouden ervoor kiest om het Martingale te gebruiken. Dit zegt dus ook direct al veel. Je kunt als speler zelf direct ook ermee aan de slag gaan. Je hebt in principe niet heel veel kennis van het blackjackspel nodig om dit op een goede manier te gebruiken. Dat komt mede ook omdat je, zoals gezegd, ook met kleine bedragen deze methode al goed kunt toepassen. Dit geldt bovendien nog sterker wanneer je het combineert met iets anders.

Om het best van de mogelijkheden gebruik te maken, is het belangrijk om het voordeel van het huis terug te dringen. Dat doe je door volgens een strategie te spelen. Door een spelstrategie met een inzetsysteem te combineren is de kans dat je met winst het casino uit loopt of uitlogt, een stuk groter te maken. Wanneer het je vooral om het winnen te doen is, zoals voor de meeste spelers, dan is dit wel heel interessant om te weten. De kansen die je voor jezelf creëert zijn daardoor ook flink groot. Uiteindelijk kan je zo aardige bedragen winnen ermee.